Batut reanimador de prunes, taronges i gerds

Ingredients per a 2 comensals

  • 3 unitat de prunes madures
  • 2 unitat de taronja
  • 30 g de móres roges
  • 1/4 de culleradeta d'extracte de guaranà
  • 1/2 culleradeta de mel

La preparació

  • Talla 2 de les prunes per la línia que més es marca i pressiona-les un poc per a traure’n els pinyols; l’altra, reserva-la. Després, trosseja’n la carn.
  • Pela les taronges i obri-les en gallons grans. Passa els gerds per la liquadora (reserva’n un per a decorar) i, a continuació, passa-hi també les prunes i les taronges.
  • Aboca sobre el suc l’extracte de guaranà i un poc de mel, i posa-ho tot en un got. Punxa amb un furgadents un tros de pruna i un gerd i posa’l a la vora del got per a decorar. Servix-ho immediatament.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
25.4 g

Grases0.51 g

Kcal127

Proteïnes2.2 g