Pollastre amb castanyes i bolets

Ingredients per a 6 comensals

  • 1 unitat de pollastre picat
  • 400 g de castanyes
  • 400 g de bolets
  • 4 unitat de tomaques
  • 6 unitat de all
  • 100 ml de vi blanc
  • 10 ml de conyac
  • 200 ml de caldo de pollastre
  • 1 rama de julivert fresc
  • 1 rama de romer
  • 1 rama de timó
  • 2 unitat de llesques de pa
  • 20 g de farina
  • 6 unitat de oli d'oliva
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Salpebra els trossos de pollastre, passa’ls per farina i daura’ls en una cassola amb la meitat de l’oli. Retira’ls i reserva’ls.
  • Neteja els bolets, talla’ls en trossos mitjans i sofrig-los en una paella amb una cullerada d’oli, a més de 3 alls i el julivert picats fins. Posa-hi sal. Apuja el foc, tira-hi el conyac i deixa-ho reduir. Reserva-ho tot, suc inclòs.
  • En una altra paella amb una cullerada d’oli, sofrig lleugerament els alls restants tallats a làmines, retira’ls i frig les llesques de pa. Deixa-les escórrer sobre un paper absorbent i pica-les en el morter amb els alls, fins que obtingues una pasta fina.
  • Llava les tomaques, ratlla-les i sofrig-les en la cassola on has daurat el pollastre, fins que quede una salsa poc espessa (10-15 minuts). Afig-hi la picada anterior, el vi, el caldo i les herbes. Deixa que es coga durant 5 minuts més.
  • Agrega-hi els trossos de pollastre i cuina-ho a foc suau durant 45 minuts, amb la cassola tapada. Posa-hi els bolets amb el suc i les castanyes bullides prèviament i sense pell, i deixa-ho coure 10 minuts més amb la cassola destapada.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
34.1 g

Grases21.2 g

Kcal506

Proteïnes38.1 g