Pa de llavors amb formatge de cabra i vegetals
Ingredients per a 6 comensals
- 6 unitat de pa de llavors
- 1 unitat de albergina
- 12 unitat de espàrrecs
- 100 g de carabassa
- 3 unitat de xampinyó
- 40 ml de oli d'oliva
- 12 unitat de tomaques deshidratades
- 5 ml de vinagre balsàmic
- 200 g de formatge de cabra
- 15 g de formatge per a untar
- 2 fulla de encisam de roure
- 5 ml de salsa de soja
- sal
- pebre
La preparació
- Talla el pa de llavors per la meitat, sense arribar a la vora. Calfa’l en una planxa.
- Blanqueja els espàrrecs: posa a bullir aigua en una olla i, quan arranque el bull, introduïx-hi els espàrrecs i deixa’ls entre 2 i 5 minuts, fins que tinguen un color verd brillant. Després trau-los i refreda’ls en un recipient amb aigua i glaçons.
- Talla les albergines en rodanxes. Col·loca-les en un bol amb els espàrrecs. Afig-hi els trossos de carabassa, els xampinyons filetejats i les tomaques deshidratades. Posa-hi l’oli d’oliva, el vinagre balsàmic i la salsa de soja. Mescla-ho. Torra la verdura en una planxa calenta o graella.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni18.9 g
Grases14.7 g
Kcal253
Proteïnes8.8 g