Pa de llavors amb formatge de cabra i vegetals

Ingredients per a 6 comensals

  • 6 unitat de pa de llavors
  • 1 unitat de albergina
  • 12 unitat de espàrrecs
  • 100 g de carabassa
  • 3 unitat de xampinyó
  • 40 ml de oli d'oliva
  • 12 unitat de tomaques deshidratades
  • 5 ml de vinagre balsàmic
  • 200 g de formatge de cabra
  • 15 g de formatge per a untar
  • 2 fulla de encisam de roure
  • 5 ml de salsa de soja
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Talla el pa de llavors per la meitat, sense arribar a la vora. Calfa’l en una planxa.
  • Blanqueja els espàrrecs: posa a bullir aigua en una olla i, quan arranque el bull, introduïx-hi els espàrrecs i deixa’ls entre 2 i 5 minuts, fins que tinguen un color verd brillant. Després trau-los i refreda’ls en un recipient amb aigua i glaçons.
  • Talla les albergines en rodanxes. Col·loca-les en un bol amb els espàrrecs. Afig-hi els trossos de carabassa, els xampinyons filetejats i les tomaques deshidratades. Posa-hi l’oli d’oliva, el vinagre balsàmic i la salsa de soja. Mescla-ho. Torra la verdura en una planxa calenta o graella.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
18.9 g

Grases14.7 g

Kcal253

Proteïnes8.8 g