Pizzes amb carxofes i pesto
Ingredients per a 4 comensals
- 4 unitat de pa de tipus xapata
- 200 g de cors de carxofes
- 10 g de pesto
- 200 g de formatge mozzarella
- 20 g de anous
- 40 g de oli d'oliva
La preparació
- Estén les meitats de les xapates a la taula i col·loca-hi per damunt una porció generosa de cors de carxofa en conserva mesclats amb la salsa pesto.
- Cobrix-los amb formatge mozzarella ratllat i anous picades rústicament.
- Col·loca les xapates en una placa de forn amb un poc d’oli i cou-les a 180°C fins que el formatge es fonga i el pa es torre.
- Servix els panets ben calents amb un raget d’oli d’oliva per a perfumar-ho.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni18.1 g
Grases23.5 g
Kcal348
Proteïnes14 g