Pizzes amb carxofes i pesto

Ingredients per a 4 comensals

  • 4 unitat de pa de tipus xapata
  • 200 g de cors de carxofes
  • 10 g de pesto
  • 200 g de formatge mozzarella
  • 20 g de anous
  • 40 g de oli d'oliva

La preparació

  • Estén les meitats de les xapates a la taula i col·loca-hi per damunt una porció generosa de cors de carxofa en conserva mesclats amb la salsa pesto.
  • Cobrix-los amb formatge mozzarella ratllat i anous picades rústicament.
  • Col·loca les xapates en una placa de forn amb un poc d’oli i cou-les a 180°C fins que el formatge es fonga i el pa es torre.
  • Servix els panets ben calents amb un raget d’oli d’oliva per a perfumar-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
18.1 g

Grases23.5 g

Kcal348

Proteïnes14 g