Bunyols de maduixes

Ingredients per a 6 comensals

  • 24 unitat de maduixons
  • 125 g de farina
  • rent (mig sobre)
  • 50 ml de llet desnatada
  • 1 unitat de ou
  • 60 g de sucre
  • 5 ml de licor de maduixa
  • 2 g de canella en pols
  • 10 ml de oli d'oliva
  • Oli per a fregir
  • sal

La preparació

  • Mescla en un bol gran la farina, el rent, el rovell de l’ou, una cullerada d’oli, el licor i una miqueta de sal.
  • Agrega-hi la llet a poc a poc i mescla-ho bé fins a obtindre una pasta sense grumolls.
  • Bat-ho tot bé amb una vareta. Tapa el bol i deixa’l reposar a temperatura ambient durant 3 hores.
  • Passat este temps, munta la clara a punt de neu i agrega-la a la pasta. Mescla-ho bé.
  • Calfa l’oli en una fregidora i, quan estiga calent, frig les maduixes amb rapidesa, vigilant que la capa d’arrebossat quede només daurada. Posa-les a escórrer en paper absorbent, col·loca-les en una safata i empolvora-les per damunt amb el sucre i la canella.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
33.6 g

Grases36.9 g

Kcal493

Proteïnes4.7 g