Bunyols de maduixes
Ingredients per a 6 comensals
- 24 unitat de maduixons
- 125 g de farina
- rent (mig sobre)
- 50 ml de llet desnatada
- 1 unitat de ou
- 60 g de sucre
- 5 ml de licor de maduixa
- 2 g de canella en pols
- 10 ml de oli d'oliva
- Oli per a fregir
- sal
La preparació
- Mescla en un bol gran la farina, el rent, el rovell de l’ou, una cullerada d’oli, el licor i una miqueta de sal.
- Agrega-hi la llet a poc a poc i mescla-ho bé fins a obtindre una pasta sense grumolls.
- Bat-ho tot bé amb una vareta. Tapa el bol i deixa’l reposar a temperatura ambient durant 3 hores.
- Passat este temps, munta la clara a punt de neu i agrega-la a la pasta. Mescla-ho bé.
- Calfa l’oli en una fregidora i, quan estiga calent, frig les maduixes amb rapidesa, vigilant que la capa d’arrebossat quede només daurada. Posa-les a escórrer en paper absorbent, col·loca-les en una safata i empolvora-les per damunt amb el sucre i la canella.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni33.6 g
Grases36.9 g
Kcal493
Proteïnes4.7 g