Ensalada d’encisam, mango i nabius amb llavors

Ingredients per a 4 comensals

  • 200 g de encisam variat
  • 60 g de nabius frescos
  • 200 g de mango
  • 50 g de llavors variades (sèsam, lli, pipes de gira-sol, pipes de carabassa)
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • 10 ml de suc de llima
  • sal

La preparació

  • Llava i escorre molt bé els brots d’encisam variat. En una ensaladera o un bol ample tira-hi un polsim de sal i col·loca-hi per damunt els brots d’encisam. Després, escampa-hi uns nabius nets i les llavors, si són ecològiques molt millor.
  • Renta, pela i trosseja el mango. Repartix-lo per tota l’encisamera. Sala l’ensalada lleugerament i agrega-hi el suc de llima i l’oli d’oliva verge extra. Servix-la immediatament.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
7.1 g

Grases16.7 g

Kcal203

Proteïnes3 g