Pollastre amb llima i llavors de sèsam
Ingredients per a 4 comensals
- 600 g de pit de pollastre
- 120 g de ceba
- 1 unitat de ou
- 25 g de llavors de sèsam torrades
- 40 g de oli d’oliva verge
- 120 g de llima
- 1 g de gelatina de llima
- 20 g de sucre
- sal
- pebre
La preparació
- Col·loca els filets de pollastre entre 2 fulles de film de cuina i colpeja’ls amb el corró perquè estiguen més tous i plans. Talla els filets en tiretes d’1 cm d’amplària. Salpebra’ls i reserva’ls. Pica la ceba en juliana.
- Calfa el wok a foc molt fort.
- Bat l’ou, passa-hi les tires de pollastre i després arrebossa-les amb les llavors de sèsam. Posa en el wok tres cullerades d’oli d’oliva verge extra i salta-hi les cebes durant un parell de minuts fins que s’ablanisquen.
- Incorpora-hi el pollastre arrebossat amb el sèsam i salta’l fins que estigui daurat. Reserva’l. Talla la corfa de la llima en tires fines. En un bol, barreja-hi bé el sucre amb la corfa, el suc i la gelatina de llima fins a formar un almívar lleuger.
- Afig l’almívar al wok, deixant que la barreja bombollege una miqueta. Servix-ho en racions individuals i adorna-ho amb la ratlladura de llima.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni7.9 g
Grases23.2 g
Kcal381
Proteïnes33.4 g