Pollastre amb llima i llavors de sèsam

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de pit de pollastre
  • 120 g de ceba
  • 1 unitat de ou
  • 25 g de llavors de sèsam torrades
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • 120 g de llima
  • 1 g de gelatina de llima
  • 20 g de sucre
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Col·loca els filets de pollastre entre 2 fulles de film de cuina i colpeja’ls amb el corró perquè estiguen més tous i plans. Talla els filets en tiretes d’1 cm d’amplària. Salpebra’ls i reserva’ls. Pica la ceba en juliana.
  • Calfa el wok a foc molt fort.
  • Bat l’ou, passa-hi les tires de pollastre i després arrebossa-les amb les llavors de sèsam. Posa en el wok tres cullerades d’oli d’oliva verge extra i salta-hi les cebes durant un parell de minuts fins que s’ablanisquen.
  • Incorpora-hi el pollastre arrebossat amb el sèsam i salta’l fins que estigui daurat. Reserva’l. Talla la corfa de la llima en tires fines. En un bol, barreja-hi bé el sucre amb la corfa, el suc i la gelatina de llima fins a formar un almívar lleuger.
  • Afig l’almívar al wok, deixant que la barreja bombollege una miqueta. Servix-ho en racions individuals i adorna-ho amb la ratlladura de llima.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
7.9 g

Grases23.2 g

Kcal381

Proteïnes33.4 g