Minibescuits de mandarina i llavors de rosella

Ingredients per a 6 comensals

  • 500 g de mandarina
  • 10 g de llavors de rosella
  • 6 unitat de clara d'ou
  • 185 g de mantega
  • 120 g de ametles mòltes
  • 200 g de sucre
  • 75 g de farina

La preparació

  • Precalfa el forn a 200ºC amb calor a dalt i a baix. Greixa els motles i ratlla la corfa de les mandarines amb un ratllador fins a obtindre aproximadament dues cullerades soperes de ratlladures; després, escorre les mandarines fins a obtindre dues cullerades soperes de suc.
  • En un bol, afig-hi el suc, la ratlladura i les llavors de rosella, remena-ho i deixa-ho macerar durant quinze minuts. Mentrestant, fon la mantega en un casset al foc fins que comence a daurar-se i faça olor com d’avellana; cola-la i deixa-la temperar.
  • Bat les clares a punt de neu i incorpora-hi la mantega fosa, així com l’ametla en pols, el sucre i la farina tamisades. Seguidament, afig-hi el suc de mandarina, amb les llavors i la ratlladura. Remena-ho suaument amb una espàtula fins a barrejar-ho tot, posa-ho en motles aptes per al forn i cuina-ho durant vint minuts.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
49.7 g

Grases36.9 g

Kcal578

Proteïnes9.8 g