Minibescuits de mandarina i llavors de rosella
Ingredients per a 6 comensals
- 500 g de mandarina
- 10 g de llavors de rosella
- 6 unitat de clara d'ou
- 185 g de mantega
- 120 g de ametles mòltes
- 200 g de sucre
- 75 g de farina
La preparació
- Precalfa el forn a 200ºC amb calor a dalt i a baix. Greixa els motles i ratlla la corfa de les mandarines amb un ratllador fins a obtindre aproximadament dues cullerades soperes de ratlladures; després, escorre les mandarines fins a obtindre dues cullerades soperes de suc.
- En un bol, afig-hi el suc, la ratlladura i les llavors de rosella, remena-ho i deixa-ho macerar durant quinze minuts. Mentrestant, fon la mantega en un casset al foc fins que comence a daurar-se i faça olor com d’avellana; cola-la i deixa-la temperar.
- Bat les clares a punt de neu i incorpora-hi la mantega fosa, així com l’ametla en pols, el sucre i la farina tamisades. Seguidament, afig-hi el suc de mandarina, amb les llavors i la ratlladura. Remena-ho suaument amb una espàtula fins a barrejar-ho tot, posa-ho en motles aptes per al forn i cuina-ho durant vint minuts.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni49.7 g
Grases36.9 g
Kcal578
Proteïnes9.8 g