Batut de plàtan, caqui, mango, pinya i iogurt

Ingredients per a 4 comensals

  • 200 g de caquis
  • 250 g de plàtan
  • 200 g de mango
  • 75 g de pinya
  • 240 ml de iogurt grec

La preparació

  • Talla la fruita en trossos, posa-la en la liquadora i bat-la fins que quede una textura suau i ben barrejada.
  • Barreja-ho bé tot amb el iogurt grec, aboca-ho en un recipient per a congelador i congela-ho durant 1 hora, fins que les vores del recipient estiguen gelades.
  • Trenca la mescla amb una forqueta i torna-ho a col·locar al congelador 2 hores més repetint esta operació cada 30 minuts; la mescla ha d’estar espessa i mig fosa. Servix-ho immediatament en 4 copes.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
24.1 g

Grases6.6 g

Kcal180

Proteïnes4.8 g