Suc bicolor de comí, col roja, remolatxa, bròquil i pera

Ingredients per a 1 comensals

  • 30 ml de aigua
  • 1 g de llavors de comí
  • 150 g de col roja
  • 70 g de remolatxa
  • 30 g de bròquil
  • 40 g de pera

La preparació

  • Col·loca les llavors de comí en un morter i pica-les. Afig-hi l’aigua bullint i deixa-les en remull 5 minuts. Mentrestant, talla la col i la remolatxa.
  • Cola la infusió del comí, i conserva’n el suc i tira les llavors. Liqua les verdures i la pera, i barreja-ho després amb el suc de comí . Posa-ho en un got xicotet i servix-ho immediatament.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
13.3 g

Grases0.35 g

Kcal82.4

Proteïnes3.5 g