Llagostins amb coco i ensalada de cogombre

Ingredients per a 4 comensals

  • 24 unitat de llagostins pelats i amb la cua intacta
  • 2 unitat de clares d’ou lleugerament batudes
  • 100 g de coco ratllat sec
  • 60 g de cogombre
  • 60 g de cebes tendres en rodanxes tallades de biaix
  • 2 g de coriandre fresc picat
  • 20 g de oli d'oliva
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Remulla 8 broquetes de fusta en aigua freda durant 30 minuts i escorre-les.
  • Col·loca les clares d’ou en un plat fondo i el coco ratllat en un altre. Arrebossa cada llagostí de primer per la clara i després pel coco. Enfila 3 llagostins arrebossats en cada broqueta.
  • Amb un pelador de creïlles, talla el cogombre en làmines llargues per a fer-ne cintes; deixa-les suar en l’escorredor i, després, mescla-les en un bol amb la ceba tendra i l’oli.
  • Cuina les broquetes davall del grill del forn 5 minuts per cada costat, o fins que els llagostins adquirisquen un color rosat. Servix-les sobre les làmines de cogombre alineades i salpebrades.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
3.2 g

Grases20.9 g

Kcal256

Proteïnes12 g