Xulles de corder amb herba-sana

Ingredients per a 4 comensals

  • 1000 g de corder, xulles
  • 150 g de creïlla
  • 150 g de tomaques madures
  • 40 g de oli d'oliva
  • 70 g de carabasseta
  • 1 rama de herba-sana
  • 200 ml de vi blanc
  • 1500 ml de caldo de carn casolà
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Pela la creïlla, talla-la en rodanxes i daura-la en oli. Talla també la tomaca, la carabasseta en rodanxes i bull estos últims en aigua amb sal. Condimenta les xulles amb sal, pebre i herba-sana i daura-les en oli. Escorre-les i, en el mateix fons de cocció, salta les rodanxes de tomaca.
  • Retira’n la tomaca, barreja la salsa que ha quedat amb el vi i el caldo de carn i deixa que bulla.
  • Salta una miqueta més les creïlles i la carabasseta. Col·loca les verdures en cercles, intercalant-les i servix-les amb la carn i la salsa.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
6.5 g

Grases38.9 g

Kcal560

Proteïnes37.9 g