Corder al forn amb bresquilla

Ingredients per a 4 comensals

  • 800 g de corder tallat en trossos
  • 0.5 g de pasta de pimentó
  • 1 g de pebre roig
  • 200 ml de vi blanc
  • 40 g de oli d'oliva
  • 1 rama de romer
  • 100 g de pernil salat
  • 1000 ml de caldo de carn casolà
  • 800 g de bresquilla
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Talla el corder en trossos i condimenta’ls amb sal, pebre, pimentó, la pasta de pimentó, els claus, el vi blanc, l’oli d’oliva i el romer. Passa-ho tot a una plata de forn, juntament amb el pernil, tallat en trossets i cuina-ho durant 35 minuts a 200 ºC, regant-ho amb el suc que s’hi va formant. Mentrestant, pela les bresquilles i talla-les en daus. Incorpora-les a la plata del forn en els últims 10 minuts. Servix-ho calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
18.9 g

Grases38.3 g

Kcal586

Proteïnes32.1 g