Corder al forn amb col llombarda

Ingredients per a 4 comensals

  • 800 g de llom de corder
  • 40 g de oli d'oliva
  • 2 dent de all
  • 200 ml de vi blanc
  • 1 g de pebre roig
  • 1 fulla de llorer
  • 1 rama de romer
  • 300 g de ceba
  • 1000 ml de caldo de carn
  • 600 g de col llombarda
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Talla el corder en trossos i condimenta’ls amb sal, pebre, pimentó, els alls triturats, el vi blanc, el llorer i el romaní. Deixa marinar la carn d’un dia per a l’altre. A continuació, prepara un sofregit amb les cebes i l’oli , afig-hi el corder i el suc de la marinada. Deixa-ho coure fins que el suc s’evapore i refresca-ho amb el caldo de carn, deixant-ho al foc 20 minuts més. A banda, renta la col llombarda i bull-la en aigua amb sal. Després escorre-la i servix-la per a acompanyar el corder.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
8.6 g

Grases29.1 g

Kcal458

Proteïnes30.8 g