Corder al forn amb col llombarda
Ingredients per a 4 comensals
- 800 g de llom de corder
- 40 g de oli d'oliva
- 2 dent de all
- 200 ml de vi blanc
- 1 g de pebre roig
- 1 fulla de llorer
- 1 rama de romer
- 300 g de ceba
- 1000 ml de caldo de carn
- 600 g de col llombarda
- sal
- pebre
La preparació
- Talla el corder en trossos i condimenta’ls amb sal, pebre, pimentó, els alls triturats, el vi blanc, el llorer i el romaní. Deixa marinar la carn d’un dia per a l’altre. A continuació, prepara un sofregit amb les cebes i l’oli , afig-hi el corder i el suc de la marinada. Deixa-ho coure fins que el suc s’evapore i refresca-ho amb el caldo de carn, deixant-ho al foc 20 minuts més. A banda, renta la col llombarda i bull-la en aigua amb sal. Després escorre-la i servix-la per a acompanyar el corder.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni8.6 g
Grases29.1 g
Kcal458
Proteïnes30.8 g