Saltat de gambes, col i anacards

Ingredients per a 4 comensals

  • 450 g de gambes pelades
  • 85 g de anacards
  • 20 g de cebes tendres
  • 2 rama de api
  • 250 g de carlota
  • 175 g de xampinyó
  • 1 dent de all picat
  • 20 ml de salsa de soja
  • 50 ml de caldo de pollastre
  • 225 g de col arrissada
  • 40 g de oli d'oliva

La preparació

  • Col·loca els anacards en una paella a foc mitjà i torra’ls fins que comencen a daurar-se. Retira’ls i reserva’ls.
  • Tira l’oli en la paella i calfa’l. Sofrig a foc mitjà la ceba tendra, l’api, la carlota i les panolletes durant uns 4 minuts, sense deixar de remenar.
  • Incorpora-hi els xampinyons i deixa que es dauren. Afig-hi l’all i les gambes, remenant fins que adquirisquen un color rosat.
  • Dissol la fècula de dacsa en la salsa de soja i el caldo de pollastre. Aboca el líquid en la mescla de gambes i remena. Incorpora-hi la col i quasi tots els anacards. Deixa-ho coure uns 2 minuts.
  • Adorna el saltat amb els anacards restants.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
14.7 g

Grases20.5 g

Kcal316

Proteïnes16 g