Cigales amb allada i herbes
Ingredients per a 4 comensals
- 24 unitat de cigales
- 120 g de suc de llima
- 3 dent de alls picats
- anet fresc picat (1 cullerada)
- 20 g de julivert picat
- 40 g de mantega ablanida
- sal
- pebre
La preparació
- Renta les cigales davall del raig d’aigua freda.
- Mescla el suc de llima amb l’all, les herbes i la mantega fins a formar-ne una pasta. Condimenta-la. Estén la pasta sobre les cigales i deixa-les macerar uns 30 minuts.
- Cuina les cigales davall del grill del forn precalfat a temperatura mitjana, durant 5 a 6 minuts.
- Servix-les en plats calents i aboca-hi el suc de cocció per damunt.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni2.1 g
Grases9.6 g
Kcal171
Proteïnes18.2 g