Cigales amb allada i herbes

Ingredients per a 4 comensals

  • 24 unitat de cigales
  • 120 g de suc de llima
  • 3 dent de alls picats
  • anet fresc picat (1 cullerada)
  • 20 g de julivert picat
  • 40 g de mantega ablanida
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Renta les cigales davall del raig d’aigua freda.
  • Mescla el suc de llima amb l’all, les herbes i la mantega fins a formar-ne una pasta. Condimenta-la. Estén la pasta sobre les cigales i deixa-les macerar uns 30 minuts.
  • Cuina les cigales davall del grill del forn precalfat a temperatura mitjana, durant 5 a 6 minuts.
  • Servix-les en plats calents i aboca-hi el suc de cocció per damunt.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
2.1 g

Grases9.6 g

Kcal171

Proteïnes18.2 g