Corder amb taronja i coriandre

Ingredients per a 4 comensals

  • 1000 g de corder, xulles
  • 500 g de taronja
  • 20 g de salsa anglesa
  • 40 g de oli d'oliva
  • 1 dent de all
  • 1500 ml de caldo de carn casolà
  • 250 g de carlota
  • 250 g de bajoques
  • 5 g de coriandre fresc picat
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Barreja la ratlladura i el suc de 2 taronges amb la salsa anglesa. Rega les xulles amb esta mescla i deixa-les marinar durant 2 hores. Després, escorre-les i reserva’n la marinada.
  • Calfa l’oli i daura la carn, juntament amb l’all laminat. Rega-ho amb la marinada i amb el caldo de carn, deixa que bulla i, a continuació, afig-hi les carlotes i les bajoques, tallades en tires fines. Tapa-ho i deixa-ho cuinar a foc lent, durant 30 minuts.
  • Retira les xulles i les verdures i reserva-les en una plata precalfada. Bull una altra vegada el caldo, fins a obtindre una salsa espessa. Afig-hi el coriandre i 1 taronja tallada en gallons i condimenta-ho. Servix les xulles amb les verdures i la salsa.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
15.5 g

Grases36.5 g

Kcal543

Proteïnes35.7 g