Vieires amb suc de fesols negres

Ingredients per a 4 comensals

  • 400 g de vieires netes
  • 40 g de oli d'oliva
  • 2 g de all picat
  • 3 g de gingebre fresc picat
  • 20 g de fesols negres fermentats, rentats i lleugerament xafats
  • 5 ml de salsa de soja
  • 5 g de sucre
  • 20 ml de caldo de pollastre
  • 2 g de cebes tendres

La preparació

  • Calfa l’oli en un wok precalfat o una paella fonda. Tira-hi l’all, remena i afig-hi el gingebre; salta-ho tot junt 1 minut.
  • Tira els fesols negres i després les vieires i salta-les 1 minut. Incorpora-hi la salsa de soja i el sucre.
  • Abaixa la temperatura i deixa-ho a foc suau 2 minuts, afegint el caldo de pollastre si fóra necessari. Finalment, agrega-hi la ceba tendra, remena-ho i servix-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
4.1 g

Grases10.3 g

Kcal133

Proteïnes5.3 g