Saltat de calamar i ceba roja

Ingredients per a 4 comensals

  • 450 g de anelles de calamar
  • 20 g de farina
  • 0.5 g de sal
  • 120 g de pimentó verd
  • 40 g de oli d'oliva
  • 120 g de ceba roja en rodanxes
  • 160 g de salsa de fesols negres

La preparació

  • Llava les anelles de calamar davall del raig d’aigua freda i eixuga-les bé amb paper de cuina.
  • Mescla la farina i la sal en un bol i arrebossa-hi lleugerament les anelles de calamar.
  • Amb un ganivet afilat, lleva les llavors del pimentó verd i talla’l en tires fines.
  • Calfa l’oli en un wok, tira-hi el pimentó i la ceba i salta’ls 2 minuts o fins que comencen a estar tendres. Agrega-hi les anelles de calamar i deixa-les 5 minuts o fins que estiguen tendres.
  • Aboca-hi la salsa de fesols i deixa que es calfe fins que el líquid bombollege. Passa el saltat a bols calents i servix-ho de seguida.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
7.3 g

Grases11.5 g

Kcal193

Proteïnes14.5 g