Saltat de calamar i ceba roja
Ingredients per a 4 comensals
- 450 g de anelles de calamar
- 20 g de farina
- 0.5 g de sal
- 120 g de pimentó verd
- 40 g de oli d'oliva
- 120 g de ceba roja en rodanxes
- 160 g de salsa de fesols negres
La preparació
- Llava les anelles de calamar davall del raig d’aigua freda i eixuga-les bé amb paper de cuina.
- Mescla la farina i la sal en un bol i arrebossa-hi lleugerament les anelles de calamar.
- Amb un ganivet afilat, lleva les llavors del pimentó verd i talla’l en tires fines.
- Calfa l’oli en un wok, tira-hi el pimentó i la ceba i salta’ls 2 minuts o fins que comencen a estar tendres. Agrega-hi les anelles de calamar i deixa-les 5 minuts o fins que estiguen tendres.
- Aboca-hi la salsa de fesols i deixa que es calfe fins que el líquid bombollege. Passa el saltat a bols calents i servix-ho de seguida.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni7.3 g
Grases11.5 g
Kcal193
Proteïnes14.5 g