Ensalada de carabasseta
Ingredients per a 4 comensals
- 600 g de carabasseta
- 2 unitat de ou
- 200 g de pimentó en conserva
- 40 g de tàperes
- 40 g de oli d'oliva
- 1 unitat de llima
- 5 g de julivert
- sal
La preparació
- Bulliu la carabasseta en abundant aigua amb sal, deixeu que es refrede i talleu-la en tires.
- Bulliu els ous. Deixeu-los refredar i ratlleu-los.
- Escorreu el pimientó i talleu-lo en tires.
- En una encisamera, distribuïu la carabasseta i el pimentó.
- Afegiu-hi l'ou ratllat i les tàperes.
- Arruixeu-ho amb una salsa vinagreta feta amb l'oli, un raget de llima, el julivert picat i la sal.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni6.2 g
Grases12.6 g
Kcal172
Proteïnes6.5 g