Ensalada de carabasseta

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de carabasseta
  • 2 unitat de ou
  • 200 g de pimentó en conserva
  • 40 g de tàperes
  • 40 g de oli d'oliva
  • 1 unitat de llima
  • 5 g de julivert
  • sal

La preparació

  • Bulliu la carabasseta en abundant aigua amb sal, deixeu que es refrede i talleu-la en tires.
  • Bulliu els ous. Deixeu-los refredar i ratlleu-los.
  • Escorreu el pimientó i talleu-lo en tires.
  • En una encisamera, distribuïu la carabasseta i el pimentó.
  • Afegiu-hi l'ou ratllat i les tàperes.
  • Arruixeu-ho amb una salsa vinagreta feta amb l'oli, un raget de llima, el julivert picat i la sal.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
6.2 g

Grases12.6 g

Kcal172

Proteïnes6.5 g