Sépia amb caragols

Ingredients per a 4 comensals

  • 800 g de sépia
  • 200 g de caragols
  • 300 g de ceba
  • 5 dent de all
  • 40 g de farina
  • 10 g de pinyons
  • 100 ml de vi blanc sec
  • 20 ml de anís sec
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Llava els caragols unes quantes voltes; col·loca’ls en una cassola amb aigua freda, bull-los i escorre’ls. Llava la sépia i trosseja-la, pela la ceba i pica-la i fileteja els alls.
  • Calfa la meitat de l’oli en una cassola i sofrig-hi les cebes a foc viu; tira-hi la sépia i remena-ho 3 minuts; seguidament incorpora-hi els alls, el vi i deixa-ho reduir, tira-hi la farina i afig-hi ½ tassa d’aigua per a continuar amb la cocció.
  • Calfa la resta de l’oli i sofrig els caragols 5 minuts; posteriorment, agrega’ls a la cassola.
  • Mol els pinyons, afig-hi l’anís i incorpora la picada a la cassola; corregix-ho de sal si fóra necessari i cuina-hi fins que la sépia estiga tendra.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
13.2 g

Grases13.6 g

Kcal326

Proteïnes29.7 g