Clòtxines en ensalada

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de clòtxines
  • 200 g de ceba
  • 150 g de tomaques
  • 100 g de llima verda
  • 5 g de sucre moré
  • 40 g de oli d'oliva
  • 100 g de pimentons rojos morruts
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Neteja les clòtxines i bull-les en aigua lleugerament salada.
  • Pela les cebes i pica-les; pela la tomaca i trosseja-la; obri els pimentons, lleva’n les llavors i pica’ls; escorre mitja llima.
  • Calfa l’oli i sofrig-hi les cebes durant 5 minuts; tira-hi la tomaca, els pimentons, el suc de llima i el sucre. Salpebra-ho i cuina-ho a foc suau durant 30 minuts.
  • Retira les clòtxines de les valves i col·loca-les en una ensaladera; distribuïx el sofregit i reserva-ho en la nevera 1 hora.
  • Servix-ho amb l’ensaladera sobre un llit de glaçons.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
7.8 g

Grases11 g

Kcal155

Proteïnes5.1 g