Llagostins amb xerés

Ingredients per a 4 comensals

  • 16 unitat de llagostins
  • 100 ml de xerés
  • 400 ml de nata liquida
  • 50 g de mantega
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Pela els llagostins, conservant-ne el cap i la cua, i salpebra’ls.
  • Fon la mantega en una cassola i ofega-hi els llagostins; aboca-hi el xerés i cuina-ho 5 minuts a foc suau.
  • Agrega-hi la nata i bull-ho a foc suau durant 10 minuts; retira els llagostins, col·loca’ls en una plata i continua cuinant la salsa fins que s’espessisca.
  • Banya els llagostins amb la salsa i servix-los. Pots acompanyar-los amb creïlles bullides.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
8.4 g

Grases30.3 g

Kcal361

Proteïnes10.4 g