Llagostins amb xerés
Ingredients per a 4 comensals
- 16 unitat de llagostins
- 100 ml de xerés
- 400 ml de nata liquida
- 50 g de mantega
- sal
- pebre
La preparació
- Pela els llagostins, conservant-ne el cap i la cua, i salpebra’ls.
- Fon la mantega en una cassola i ofega-hi els llagostins; aboca-hi el xerés i cuina-ho 5 minuts a foc suau.
- Agrega-hi la nata i bull-ho a foc suau durant 10 minuts; retira els llagostins, col·loca’ls en una plata i continua cuinant la salsa fins que s’espessisca.
- Banya els llagostins amb la salsa i servix-los. Pots acompanyar-los amb creïlles bullides.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni8.4 g
Grases30.3 g
Kcal361
Proteïnes10.4 g