Gambetes amb anous

Ingredients per a 4 comensals

  • 800 g de gambetes
  • 600 g de creïlla
  • 200 g de ceba
  • 300 g de tomaques
  • 1 dent de all
  • 2 unitat de ous
  • 80 g de anous
  • 60 g de olives verdes
  • 1 g de pebre roig dolç
  • 40 g de oli d'oliva

La preparació

  • Pela les cebes, les tomaques i els alls i pica’ls fins.
  • Pela les creïlles i tritura les anous.
  • Bull les creïlles i els ous en aigua amb sal; cou les gambetes en la mateixa olla i pela-les.
  • Calfa l’oli i sofrig-hi les cebes i l’all; afig-hi les tomaques, les anous i el pebre roig i ofega-ho 5 minuts.
  • Tira-hi les gambetes i una mica del caldo de cocció; després, tapa-ho i cuina-ho a foc suau 30 minuts.
  • Talla els ous en rodanxes.
  • Servix-los amb les creïlles bullides i l’ou dur per damunt juntament amb les olives.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
25.5 g

Grases28.6 g

Kcal478

Proteïnes226.5 g