Gambes i cogombres

Ingredients per a 4 comensals

  • 500 g de gambes pelades
  • 120 g de cogombre
  • 2 dent de all
  • 200 g de ceba
  • 2 g de gingebre
  • 5 g de llavors de coriandre
  • 5 g de llavors de fenoll
  • 0.5 g de safrà
  • 40 g de oli d'oliva
  • 120 g de llima
  • 5 g de sucre

La preparació

  • Pela la ceba, els alls i el gingebre, tritura’ls barreja-ho tot en un bol amb les llavors de fenoll, coriandre i el safrà.
  • Cuina la mescla en una paella amb l’oli durant 3 minuts, sense deixar de remenar; afig-hi les gambes i cuina-ho 5 minuts més.
  • Abaixa el foc al mínim i afig-hi el cogombre pelat i tallat en bastons, la ratlladura i el suc de la llima, el sucre i cuina-ho 1 minut més. Servix-ho calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
6.4 g

Grases11.1 g

Kcal169

Proteïnes9.9 g