Gambes i cogombres
Ingredients per a 4 comensals
- 500 g de gambes pelades
- 120 g de cogombre
- 2 dent de all
- 200 g de ceba
- 2 g de gingebre
- 5 g de llavors de coriandre
- 5 g de llavors de fenoll
- 0.5 g de safrà
- 40 g de oli d'oliva
- 120 g de llima
- 5 g de sucre
La preparació
- Pela la ceba, els alls i el gingebre, tritura’ls barreja-ho tot en un bol amb les llavors de fenoll, coriandre i el safrà.
- Cuina la mescla en una paella amb l’oli durant 3 minuts, sense deixar de remenar; afig-hi les gambes i cuina-ho 5 minuts més.
- Abaixa el foc al mínim i afig-hi el cogombre pelat i tallat en bastons, la ratlladura i el suc de la llima, el sucre i cuina-ho 1 minut més. Servix-ho calent.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni6.4 g
Grases11.1 g
Kcal169
Proteïnes9.9 g