Xulles amb “grelos” i dacsa
Ingredients per a 4 comensals
- 4 unitat de xulles de cerdo
- 120 g de pernil salat
- 1500 ml de aigua
- 250 g de farina de dacsa
- sal
La preparació
- Col·loca el pernil en remull i talla’l en tires. En una cassola distribuïx les xulles i el pernil i cobrix-ho tot amb 1,5 l d’aigua.
- Quan les carns estiguen tendres, retira-les amb una espumadora i torna a col·locar el recipient al foc amb el caldo de bullir. Afig-hi el manoll de fulles de nap tallades en trossos, no massa menuts. Condimenta-ho.
- Quan els vegetals estiguen bullits, abaixa el foc i tira-hi la farina de dacsa; remena constantment durant 30 minuts perquè quede cuita. Després, talla les carns amb què s’ha preparat el caldo i agrega-les a la farina de dacsa. Servix-ho calent.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni41.4 g
Grases38.8 g
Kcal678
Proteïnes37.6 g