Xulles amb “grelos” i dacsa

Ingredients per a 4 comensals

  • 4 unitat de xulles de cerdo
  • 120 g de pernil salat
  • 1500 ml de aigua
  • 250 g de farina de dacsa
  • sal

La preparació

  • Col·loca el pernil en remull i talla’l en tires. En una cassola distribuïx les xulles i el pernil i cobrix-ho tot amb 1,5 l d’aigua.
  • Quan les carns estiguen tendres, retira-les amb una espumadora i torna a col·locar el recipient al foc amb el caldo de bullir. Afig-hi el manoll de fulles de nap tallades en trossos, no massa menuts. Condimenta-ho.
  • Quan els vegetals estiguen bullits, abaixa el foc i tira-hi la farina de dacsa; remena constantment durant 30 minuts perquè quede cuita. Després, talla les carns amb què s’ha preparat el caldo i agrega-les a la farina de dacsa. Servix-ho calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
41.4 g

Grases38.8 g

Kcal678

Proteïnes37.6 g