Xulles amb vi i peres

Ingredients per a 4 comensals

  • 120 g de carabasseta
  • 400 g de pera
  • 500 ml de vi negre
  • 1 rama de canella
  • 40 g de oli d'oliva
  • 4 dent de all
  • 20 ml de suc de llima
  • 1 g de romer
  • 40 g de farina
  • sal
  • pebre
  • 4 unitat de xulles de cerdo
  • mel

La preparació

  • Talla les carabassetes en mitges llunes, bull-les en aigua amb sal i reserva-les. Pela les peres i cou-les senceres en el vi negre, a foc lent, amb el canonet de canella. Retira-les, obri-les per la meitat i lleva’n el pinyol. Agrega la mel al vi i deixa-ho reduir. Condimenta-ho i reserva-ho.
  • Adoba les xulles amb oli , sal, pebre, romer, els alls i el suc de llima. Retira-les de l’adob i passa-les per farina. Frig-les i retira-les. Servix-les amb la carabasseta cuita, les peres i la salsa de mel i vi.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
18.9 g

Grases45.8 g

Kcal694

Proteïnes28.4 g