Rotllets d'espinacs amb pernil

Ingredients per a 4 comensals

  • 1 fulla de pasta fullada
  • 200 g de espinacs
  • 120 g de pernil cuit
  • 2 dent de all
  • 1 unitat de ou
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal

La preparació

  • Descongeleu la làmina de pasta fullada.
  • Ofegueu els espinacs en una paella amb un raget d'oli i l'all tallat en làmines.
  • Partiu la làmina de pasta fullada en 4. Disposeu en cada tros una tallada de pernil i els espinacs.
  • Enrotlleu-ho i pinteu-ho amb l'ou batut.
  • Col·loqueu els rotllets en una safata de forn i fornegeu-los fins que es dauren.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
26 g

Grases34.2 g

Kcal462

Proteïnes12.2 g