Xulles amb xampinyons

Ingredients per a 4 comensals

  • 4 unitat de xulles de cerdo
  • 4 dent de all
  • 40 g de oli d'oliva
  • 200 g de fulles tendres de nap
  • 120 g de albergina
  • 400 g de xampinyó
  • 200 ml de vi blanc
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Condimenta les xulles amb sal, pebre i els alls picats. Daura-les en l’oli i reserva-les. Després, prepara les fulles de nap, llava-les molt bé i cou-les al vapor. Escorre-les si cal. Talla l’albergina en rodanxes, condimenta-la i torra-la a la graella.
  • Neteja els xampinyons i talla’ls en làmines; cuina’ls en una paella, arruixada prèviament amb oli, i una vegada que comencen a canviar de color, incorpora-hi el vi blanc i deixa que s’evapore a poc a poc. Una volta cuits, aboca’ls sobre les xulles acompanyades de les fulles de nap i l’albergina.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
1.9 g

Grases46.5 g

Kcal587

Proteïnes31 g