Peus de porc amb coriandre

Ingredients per a 4 comensals

  • 6 unitat de peus de porc frescos
  • 300 g de ceba
  • 2 unitat de claus d'olor
  • 1 unitat de cabeça d'alls
  • 10 g de coriandre
  • 40 g de oli d'oliva
  • 10 ml de vinagre
  • aigua
  • sal

La preparació

  • Neteja molt bé els peus, fins que queden blancs. Introduïx-los en una olla, coberts d’aigua. Afig-hi les cebes, amb els claus i la sal.
  • Deixa que es coguen molt bé. Una vegada cuits i freds, retira’n els ossos.
  • A continuació, xafa els alls i talla’ls en làmines fines, juntament amb el coriandre. Col·loca-ho al foc i afig-hi l’oli d’oliva. Quan els alls estiguen una miqueta daurats, introduïx-hi la carn.
  • Rega-ho amb el vinagre, deixa-ho bullir i incorpora-hi la farina, dissolta en una miqueta d’aigua freda. Afig-hi també el caldo de coure els peus en prou quantitat per a obtindre una salsa espessa i verda.
  • Rectifica-ho de sal i quan la farina estiga cuita, estarà a punt. Servix-ho ben calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
6.4 g

Grases27.9 g

Kcal330

Proteïnes12.6 g