Galtes de porc a la italiana

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de galtes de porc
  • 40 g de oli d'oliva
  • 2 dent de all
  • 100 ml de vi blanc
  • 200 g de tomaca
  • 400 g de bajoques
  • 300 g de carlota
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Col·loca l’oli d’oliva en una cassola i daura-hi la carn. Afig-hi els alls picats i arruixa’ls amb el vi blanc, agrega-hi les tomaques tallades en trossos i incorpora-hi aigua suficient per a cobrir-ho tot. Condimenta-ho amb sal i pebre i deixa que es vaja cuinant. Passats uns 25 minuts, afig-hi les bajoques i les carlotes tallades en tires grosses i deixa que es coga tot uns 20 minuts més.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
10.4 g

Grases35.5 g

Kcal505

Proteïnes29.7 g