Broquetes de rellom de porc amb pimentons

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de rellomello de porc
  • 3 dent de all
  • 200 ml de vi blanc
  • 80 g de pimentó groc
  • 80 g de pimentó roig
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Talla el rellom en trossos regulars, salpebra’l i adoba’l amb all i vi blanc; deixa-ho marinar 1 hora. Talla els pimentons en tires molt fines.
  • Introduïx els trossos de rellom en les broquetes de fusta i porta’ls al forn, a 200ºC durant 30 minuts. Durant este temps seguix arruixant-ho amb la mescla de l’adob. Quan la carn estiga cuita , retira-la i reserva-la. En una paella salta les tires fines de pimentó, arruixades prèviament amb l’oli, i condimenta-ho. Servix-ho calent juntament amb els trossos de rellom.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
1.2 g

Grases21.7 g

Kcal359

Proteïnes33.8 g