Saltat de porc amb col
Ingredients per a 4 comensals
- 600 g de carn de porc en tires
- 400 g de col tallada en juliana
- 4 dent de all
- 40 g de oli d'oliva
- 200 g de xampinyó
- 1 g de pebre roig
- 20 g de pimentons rojos morruts
- 200 ml de vi blanc
- 200 ml de caldo de carn casolà
- sal
- pebre
- 120 g de ceba
- 1 fulla de llorer
La preparació
- Llava bé la col i reserva-la. Col·loca aigua al foc amb sal i quan comence a bullir, cou la col durant 5 minuts. Retira-la i deixa que es refrede.
- Mentrestant, pica la ceba i 2 alls i sofrig-los en l’oli juntament amb la fulla de llorer . Afig-hi els xampinyons a dauets, la carn, el pimentó i el pebre roig. Condimenta-ho, remena-ho i rega-ho amb el vi blanc. Després que es reduïsca, afig-hi el caldo de carn i deixa que es cuine a foc lent. Incorpora-hi finalment la col, condimenta-ho, mescla-ho i servix-ho calent.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni7.4 g
Grases35.3 g
Kcal499
Proteïnes28.7 g