Saltat de porc amb col

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de carn de porc en tires
  • 400 g de col tallada en juliana
  • 4 dent de all
  • 40 g de oli d'oliva
  • 200 g de xampinyó
  • 1 g de pebre roig
  • 20 g de pimentons rojos morruts
  • 200 ml de vi blanc
  • 200 ml de caldo de carn casolà
  • sal
  • pebre
  • 120 g de ceba
  • 1 fulla de llorer

La preparació

  • Llava bé la col i reserva-la. Col·loca aigua al foc amb sal i quan comence a bullir, cou la col durant 5 minuts. Retira-la i deixa que es refrede.
  • Mentrestant, pica la ceba i 2 alls i sofrig-los en l’oli juntament amb la fulla de llorer . Afig-hi els xampinyons a dauets, la carn, el pimentó i el pebre roig. Condimenta-ho, remena-ho i rega-ho amb el vi blanc. Després que es reduïsca, afig-hi el caldo de carn i deixa que es cuine a foc lent. Incorpora-hi finalment la col, condimenta-ho, mescla-ho i servix-ho calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
7.4 g

Grases35.3 g

Kcal499

Proteïnes28.7 g