Carré de porc amb peres i mel
Ingredients per a 4 comensals
- 600 g de rellomello de porc
- 50 g de mel
- 600 g de pera
- sal
- pebre verd
- 120 g de llima
La preparació
- Condimenta la carn amb sal, unta-la amb mel i esguita-la amb grans de pebre. Col·loca-la sobre una placa de forn, calfat prèviament a màxima temperatura, durant 10 minuts.
- Després, reduïx la temperatura i deixa que la cocció continue al voltant de 40 minuts més. Mentrestant, pela les peres i frega-les amb la llima tallada per la meitat. Cou-les durant 10 minuts, en aigua bullint, juntament amb les meitats de la llima. Escorre-les molt bé, unta-les amb mel i servix-les amb la carn.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni24.5 g
Grases11.6 g
Kcal348
Proteïnes34.2 g