Carré de porc amb peres i mel

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de rellomello de porc
  • 50 g de mel
  • 600 g de pera
  • sal
  • pebre verd
  • 120 g de llima

La preparació

  • Condimenta la carn amb sal, unta-la amb mel i esguita-la amb grans de pebre. Col·loca-la sobre una placa de forn, calfat prèviament a màxima temperatura, durant 10 minuts.
  • Després, reduïx la temperatura i deixa que la cocció continue al voltant de 40 minuts més. Mentrestant, pela les peres i frega-les amb la llima tallada per la meitat. Cou-les durant 10 minuts, en aigua bullint, juntament amb les meitats de la llima. Escorre-les molt bé, unta-les amb mel i servix-les amb la carn.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
24.5 g

Grases11.6 g

Kcal348

Proteïnes34.2 g