Broqueta de porc

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de carn de porc en trossos
  • 60 g de pebre verd
  • 60 g de pimentó verd
  • 40 g de bacó
  • 1 g de pebre roig
  • 2 dent de all
  • 40 g de oli d'oliva
  • 120 g de ceba
  • 100 g de tomaques, pelades i sense llavors, picades
  • 400 g de creïlla
  • 200 ml de caldo de carn casolà
  • 1 rama de timó
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Talla la carn, els pimentons i el bacó en daus. Punxa’ls en unes broquetes de fusta, alternadament, i condimenta’ls amb sal, pebre i pebre roig.
  • Unta’ls amb l’all i deixa que agafen gust. Calfa l’oli d’oliva i daura les broquetes. Retira’ls i reserva’ls.
  • En la mateixa paella incorpora la ceba picada, la tomaca sense llavors i picada i les creïlles, llavades i tallades en rodanxes molt fines. Rega-les amb el caldo i afig-hi la branqueta de timó.
  • Distribuïx les creïlles, la tomaca i la ceba en una safata de forn i col·loca-hi les broquetes per damunt, i cuina-ho 20 minuts o fins a observar que les creïlles estan tendres i la carn ben cuita.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
18.3 g

Grases20.7 g

Kcal400

Proteïnes34.5 g