Broqueta de porc
Ingredients per a 4 comensals
- 600 g de carn de porc en trossos
- 60 g de pebre verd
- 60 g de pimentó verd
- 40 g de bacó
- 1 g de pebre roig
- 2 dent de all
- 40 g de oli d'oliva
- 120 g de ceba
- 100 g de tomaques, pelades i sense llavors, picades
- 400 g de creïlla
- 200 ml de caldo de carn casolà
- 1 rama de timó
- sal
- pebre
La preparació
- Talla la carn, els pimentons i el bacó en daus. Punxa’ls en unes broquetes de fusta, alternadament, i condimenta’ls amb sal, pebre i pebre roig.
- Unta’ls amb l’all i deixa que agafen gust. Calfa l’oli d’oliva i daura les broquetes. Retira’ls i reserva’ls.
- En la mateixa paella incorpora la ceba picada, la tomaca sense llavors i picada i les creïlles, llavades i tallades en rodanxes molt fines. Rega-les amb el caldo i afig-hi la branqueta de timó.
- Distribuïx les creïlles, la tomaca i la ceba en una safata de forn i col·loca-hi les broquetes per damunt, i cuina-ho 20 minuts o fins a observar que les creïlles estan tendres i la carn ben cuita.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni18.3 g
Grases20.7 g
Kcal400
Proteïnes34.5 g