Costelles amb fesols i carabassa
Ingredients per a 4 comensals
- 600 g de costelles de porc
- 200 g de fesols
- 2 g de pebre roig
- 120 g de cebes picades
- 3 dent de all
- 40 g de oli d'oliva
- 1 fulla de llorer
- 200 ml de vi blanc
- 200 g de tomaca trossejada en llanda
- 500 g de carabassa
- 1 rama de coriandre
- sal
- pebre
La preparació
- Cou els fesols, deixats prèviament en remull, i reserva’n l’aigua de cocció. Talla les costelles en trossos, condimenta-les i unta-les amb el pebre roig.
- Sofrig la ceba, els alls, el llorer, juntament amb les costelles, i deixa que es dauren lleument. Després, arruixa-les amb el vi, afig-hi la tomaca i una miqueta d’aigua de cocció dels fesols.
- Rectifica els condiments i deixa-ho al foc durant 30-40 minuts. A mitjan cocció, introduïx-hi la carabassa tallada i pelada i els fesols cuits. Espera una miqueta i tira-hi la branqueta de coriandre. Quan la carabassa estiga tendra i es troben impregnats els sabors, servix-ho calent.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni24.8 g
Grases58.4 g
Kcal873
Proteïnes47.3 g