Costelles amb fesols i carabassa

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de costelles de porc
  • 200 g de fesols
  • 2 g de pebre roig
  • 120 g de cebes picades
  • 3 dent de all
  • 40 g de oli d'oliva
  • 1 fulla de llorer
  • 200 ml de vi blanc
  • 200 g de tomaca trossejada en llanda
  • 500 g de carabassa
  • 1 rama de coriandre
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Cou els fesols, deixats prèviament en remull, i reserva’n l’aigua de cocció. Talla les costelles en trossos, condimenta-les i unta-les amb el pebre roig.
  • Sofrig la ceba, els alls, el llorer, juntament amb les costelles, i deixa que es dauren lleument. Després, arruixa-les amb el vi, afig-hi la tomaca i una miqueta d’aigua de cocció dels fesols.
  • Rectifica els condiments i deixa-ho al foc durant 30-40 minuts. A mitjan cocció, introduïx-hi la carabassa tallada i pelada i els fesols cuits. Espera una miqueta i tira-hi la branqueta de coriandre. Quan la carabassa estiga tendra i es troben impregnats els sabors, servix-ho calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
24.8 g

Grases58.4 g

Kcal873

Proteïnes47.3 g