Llom de porc amb crosta de pebre verd

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de llom de porc
  • 1 g de pebre roig
  • 200 ml de vi blanc
  • 40 g de oli d'oliva
  • 80 g de pimentó roig
  • 400 g de col llombarda
  • 3 dent de all
  • 50 g de pa
  • 10 g de pebre verd
  • 1 unitat de rovell d'ou

La preparació

  • Condimenta el llom amb sal i el pebre roig. Deixa-ho macerar entre 6 i 8 hores.
  • Prepara la pasta en una màquina de picar, mesclant tots els ingredients. Unta el llom amb este preparat i col·loca-ho en una safata per a forn.
  • Arruixa-ho amb la meitat de l’oli i cuina-ho durant 1 hora a 160ºC. Arruixa-ho de tant en tant amb el vi.
  • Mentrestant, calfa l’altra meitat de l’oli i salta-hi les tires de pimentó roig juntament amb la col llombarda, cuita i trossejada. Condimenta-ho i remena-ho durant 5 minuts. Servix-ho calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
10.7 g

Grases16.2 g

Kcal358

Proteïnes33.5 g