Carn de porc a la portuguesa

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de carn de porc en trossos
  • 1 g de pebre roig
  • 250 ml de vi blanc
  • 1 fulla de llorer
  • 2 dent de all
  • 1 rama de coriandre fresc picat
  • 40 g de oli d'oliva
  • 600 g de creïlla
  • 50 g de pickles
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Talla la carn en trossos i adoba-la amb sal, pebre, pebre roig, el vi, el llorer, els alls xafats i el coriandre. Deixa que agafe gust uns 20 minuts.
  • Daura la carn en una paella, arruixada prèviament amb oli d’oliva. Pela les creïlles i talla-les en daus. Cou-les al vapor. Una vegada cuites i escorregudes, afig-les a la carn juntament amb els pickles. Servix-ho calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
23.8 g

Grases22.1 g

Kcal485

Proteïnes36.8 g