Carn de porc a la portuguesa
Ingredients per a 4 comensals
- 600 g de carn de porc en trossos
- 1 g de pebre roig
- 250 ml de vi blanc
- 1 fulla de llorer
- 2 dent de all
- 1 rama de coriandre fresc picat
- 40 g de oli d'oliva
- 600 g de creïlla
- 50 g de pickles
- sal
- pebre
La preparació
- Talla la carn en trossos i adoba-la amb sal, pebre, pebre roig, el vi, el llorer, els alls xafats i el coriandre. Deixa que agafe gust uns 20 minuts.
- Daura la carn en una paella, arruixada prèviament amb oli d’oliva. Pela les creïlles i talla-les en daus. Cou-les al vapor. Una vegada cuites i escorregudes, afig-les a la carn juntament amb els pickles. Servix-ho calent.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni23.8 g
Grases22.1 g
Kcal485
Proteïnes36.8 g