Xulles de porc amb faves de l'hort
Ingredients per a 4 comensals
- 240 g de xulles de cerdo
- 240 g de faves
- 2 unitat de ous
- 3 dent de all
- 20 g de bacó
- 20 g de oli d'oliva
- sal
- pebre
La preparació
- En una olla amb aigua suficient per a la cocció, col·loca-hi els ous nets amb corfa. Després que bullen 10 minuts, retira’ls i aboca les faves a l’aigua de cocció. Quan ja estiguen cuites, retira-les i reserva-les. Porta una miqueta de l’aigua de cocció novament al foc i afig-hi els alls picats i deixa l’olla ben tapada.
- Mentrestant, sofrig en una paella el bacó i les xulles de porc, arruixades prèviament amb l’oli.
- Una vegada daurades, col·loca la carn i el bacó en l’olla i afig-hi les faves. Mescla-ho tot molt bé i deixa-ho coure a foc suau uns minuts perquè s’impregnen els sabors i les aromes. Servix-ho calent, col·locant la carn i els ous en rodanxes sobre les faves.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni1.8 g
Grases25.3 g
Kcal300
Proteïnes15.7 g