Xulles de porc amb faves de l'hort

Ingredients per a 4 comensals

  • 240 g de xulles de cerdo
  • 240 g de faves
  • 2 unitat de ous
  • 3 dent de all
  • 20 g de bacó
  • 20 g de oli d'oliva
  • sal
  • pebre

La preparació

  • En una olla amb aigua suficient per a la cocció, col·loca-hi els ous nets amb corfa. Després que bullen 10 minuts, retira’ls i aboca les faves a l’aigua de cocció. Quan ja estiguen cuites, retira-les i reserva-les. Porta una miqueta de l’aigua de cocció novament al foc i afig-hi els alls picats i deixa l’olla ben tapada.
  • Mentrestant, sofrig en una paella el bacó i les xulles de porc, arruixades prèviament amb l’oli.
  • Una vegada daurades, col·loca la carn i el bacó en l’olla i afig-hi les faves. Mescla-ho tot molt bé i deixa-ho coure a foc suau uns minuts perquè s’impregnen els sabors i les aromes. Servix-ho calent, col·locant la carn i els ous en rodanxes sobre les faves.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
1.8 g

Grases25.3 g

Kcal300

Proteïnes15.7 g