Cassola de porc amb castanyes

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de filet de porc
  • 200 g de castanyes
  • 120 g de ceba
  • 50 ml de vi blanc
  • 2 dent de all
  • 40 g de oli d'oliva
  • 40 g de bacó
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Adoba els filets de porc amb sal, pebre i el vi blanc. Deixa’ls reposar 1 hora. Bull les castanyes en aigua amb sal i pela-les. Prepara un sofregit amb l’oli la ceba picada i els alls. Després agrega-hi les castanyes i tritura-ho tot fins a formar una pasta.
  • En una cassola col·loca una rodanxa de bacó untada amb la mescla de castanyes i per damunt un filet de porc; repetix l’operació fins que s’acaben els ingredients, intentant que l’última capa siga de bacó.
  • Porta-ho al forn fins que observes que els filets estan cuits i que el bacó està daurat i cruixent.
  • Servix-ho calent i amb una guarnició d’espinacs saltats.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
16.8 g

Grases28.3 g

Kcal479

Proteïnes35.7 g