Llom de porc amb curri
Ingredients per a 4 comensals
- 600 g de llom de porc
- 40 g de oli d'oliva
- 2 g de curri en pols
- 300 g de cebes tendres
- 150 g de tiges d´api
- sal
La preparació
- Llava l’api i trosseja’l. Col·loca’l amb les cebes tendres en un recipient profund de Pyrex, condimenta-ho amb l’oli i el curri i remena-ho. Tapa-ho i cuina-ho a màxima potència del microones durant 3 minuts.
- Incorpora al recipient també la carn, condimentada prèviament. Tapa-ho i cuina-ho a màxima potència durant 10 minuts. Mescla les verdures. Tapa-ho de nou i acaba la cocció a màxima potència 5 minuts més; comprova que la carn estiga al punt.
- Deixa-ho reposar 5 minuts i servix-ho calent.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni4.7 g
Grases14.3 g
Kcal276
Proteïnes31.2 g