Llom de porc amb curri

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de llom de porc
  • 40 g de oli d'oliva
  • 2 g de curri en pols
  • 300 g de cebes tendres
  • 150 g de tiges d´api
  • sal

La preparació

  • Llava l’api i trosseja’l. Col·loca’l amb les cebes tendres en un recipient profund de Pyrex, condimenta-ho amb l’oli i el curri i remena-ho. Tapa-ho i cuina-ho a màxima potència del microones durant 3 minuts.
  • Incorpora al recipient també la carn, condimentada prèviament. Tapa-ho i cuina-ho a màxima potència durant 10 minuts. Mescla les verdures. Tapa-ho de nou i acaba la cocció a màxima potència 5 minuts més; comprova que la carn estiga al punt.
  • Deixa-ho reposar 5 minuts i servix-ho calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
4.7 g

Grases14.3 g

Kcal276

Proteïnes31.2 g