Llom de porc amb tàperes

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de llom de porc
  • 40 g de mantega
  • 50 ml de vi blanc
  • 1 dent de all
  • 100 ml de caldo
  • 10 g de tàperes
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Pela l’all i xafa’l. Llava les tàperes. Col·loca la meitat de la mantega en una plata de Pyrex i fica-la al microones sense tapar a la màxima potència 50 segons. Agrega-hi, posteriorment, l’all, deixa-ho 1 minut i retira-ho.
  • Afig a la plata el llom i cuina-ho durant 1 minut per cada banda, regant-ho amb el vi. Tapa-ho i prosseguix la cocció 6 minuts més. Retira’n els filets, salpebra-ho i reserva-ho a la calor.
  • Aboca el caldo en un altre recipient de Pyrex i deixa que es reduïsca a la meitat introduint-ho sense tapar al forn a la màxima potència durant 3 minuts.
  • Trau el recipient del forn, incorpora al caldo la mantega restant i afig-hi també les tàperes. Disposa els filets en una plata, aboca-hi per damunt la salsa amb tàperes i servix-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
0.28 g

Grases12.2 g

Kcal239

Proteïnes30.2 g