Escalopes de porc amb carabasseta i carlota

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de escalope de porc
  • 300 g de carlota
  • 400 g de carabasseta
  • 250 g de vi blanc
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Llava les carlotes, pela-les i talla-les en tires fines igual que les carabassetes. Calfa l’oli i salta les escalopes. Salpeabra-les. Agrega-hi les verdures i deixa que es cuinen, a foc lent, durant 5 minuts. Rectifica-les de condiments, si cal, i rega-les amb el vi. Agita-ho bé perquè es barrege tot i deixa-ho que es reduïsca una miqueta. Servix-ho calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
6.3 g

Grases19.5 g

Kcal386

Proteïnes35.5 g