Ensalada de cigrons amb taronja

Ingredients per a 4 comensals

  • 250 g de cigrons cuits
  • 60 g de ceba
  • 150 g de taronja
  • 5 g de julivert
  • 2 g de mostassa de Dijon
  • 20 ml de vinagre de vi blanc
  • 40 g de oli d'oliva
  • 1 dent de all
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Talla la ceba finament, llava-la i escorre-la perquè no tinga un sabor tan fort. D’altra banda, pela la taronja i talla-la en trossos. Col·loca els cigrons, la ceba, la taronja i el julivert picat en un bol.
  • En un recipient a banda mescla els ingredients de l’adob: la mostassa de Dijon, el vinagre, l’oli d’oliva i l’all picat i afig-hi sal i pebre al gust.
  • Aboca l’adob als cigrons i deixa’ls marinar a la nevera fins al moment de servir-los.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
31 g

Grases13.6 g

Kcal321

Proteïnes13.5 g