Cigrons amb mango

Ingredients per a 4 comensals

  • 500 g de cigrons cuits
  • 40 g de oli d'oliva
  • 120 g de ceba
  • 2 dent de all
  • 1 g de gingebre en pols sense gluten
  • 200 g de tomaques
  • 1 g de coriandre fresc picat
  • 80 g de mango
  • 0.5 g de comí
  • 0.5 g de curri en pols
  • sal

La preparació

  • En una paella, posa-hi l’oli i cou la ceba i els alls. Afig-hi el gingebre i remena-ho.
  • Tot seguit, tira-hi la tomaca pelada i sense llavors i trossejada. Remena-ho un parell de minuts i incorpora-hi els cigrons, la resta d’espècies i el mango trossejat. Deixa-ho coure 10 minuts sense remenar molt, incorpora-hi una miqueta d’aigua de cocció dels cigrons si fóra necessari.
  • Empolsa-ho amb coriandre i servix-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
74 g

Grases16.5 g

Kcal549

Proteïnes25.2 g