Cigrons amb mango
Ingredients per a 4 comensals
- 500 g de cigrons cuits
- 40 g de oli d'oliva
- 120 g de ceba
- 2 dent de all
- 1 g de gingebre en pols sense gluten
- 200 g de tomaques
- 1 g de coriandre fresc picat
- 80 g de mango
- 0.5 g de comí
- 0.5 g de curri en pols
- sal
La preparació
- En una paella, posa-hi l’oli i cou la ceba i els alls. Afig-hi el gingebre i remena-ho.
- Tot seguit, tira-hi la tomaca pelada i sense llavors i trossejada. Remena-ho un parell de minuts i incorpora-hi els cigrons, la resta d’espècies i el mango trossejat. Deixa-ho coure 10 minuts sense remenar molt, incorpora-hi una miqueta d’aigua de cocció dels cigrons si fóra necessari.
- Empolsa-ho amb coriandre i servix-ho.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni74 g
Grases16.5 g
Kcal549
Proteïnes25.2 g