Rellom de porc amb pesto

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de rellomello de porc
  • 200 ml de nata
  • 20 g de oli d'oliva
  • Per a la salsa:
  • 50 g de pinyons
  • 50 g de formatge parmesà
  • 5 fulla de alfàbega
  • oli d'oliva
  • 1 dent de all

La preparació

  • Daura intensament la peça del rellom de porc amb d’oli d’oliva, girant-la perquè prenga color. És important fer esta part amb el foc molt fort perquè l’exterior es daure de forma ràpida sense que es coga massa l’interior del rellom i evitar així que es resseque amb una cocció llarga.
  • Afig-hi la nata líquida i cou en esta el rellom, deixant que es faça durant uns 16 minuts. En eixe temps has de donar-li un quart de volta cada 4 minuts perquè es faça de forma homogènia. Mentre es va fent, prepara el pesto.
  • Per al pesto, usa la batedora i tritura tots els ingredients fins a obtindre’n una pasta. Pot ser necessari afegir-hi una miqueta més d’oli d’oliva o una miqueta més d’alfàbega fins a aconseguir el punt. Quan la carn porte deu minuts coent-se amb la nata, destapa-la.
  • Llavors afig-hi quatre cullerades soperes del pesto i remena-ho bé. Talla la carn en filets grossos i servix-la arruixada amb la salsa.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
2.4 g

Grases38 g

Kcal517

Proteïnes40.8 g