Medallons de rellom de porc amb wisky

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de rellomello de porc
  • 4 dent de all
  • 50 ml de whisky
  • 20 ml de suc de llima
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Neteja el rellom, llevant-ne els excessos de greix. Després, talla’l en medallons d’entre 1 i 2 centímetres d’espessor. Salpebra’ls per banda i banda i reserva’ls. Pela també els alls i fes-hi un tall transversal, perquè no esguiten amb l’oli. Ara, en una paella amb un raget d’oli, daura els medallons amb les alls. Marca bé la carn pels dos costats abans de retirar-la de la paella. Afig-hi ara el whisky i el suc de llima i deixa que la salsa es reduïsca una miqueta. Finalment, torna a afegir els medallons a la paella, ofega’ls una miqueta amb la salsa i servix-ho calent, juntament amb un bon plat de creïlles fregides, com és tradició.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
0.88 g

Grases14.1 g

Kcal281

Proteïnes30.2 g