Sopa de noodles i rellom de porc

Ingredients per a 4 comensals

  • 400 g de rellomello de porc
  • 20 g de sèsam
  • 1 dent de all
  • 100 g de espinacs frescos
  • 1000 ml de caldo de verdures casolà
  • 30 g de ceba
  • 240 g de noodles fins
  • 1 g de coriandre fresc
  • 40 g de oli d'oliva
  • 1 g de pasta de vitet
  • sal grossa
  • pebre negre

La preparació

  • Posa els fideus en remull en aigua calenta i pica les llavors de sèsam, la sal grossa, el pebre negre i la pasta de vitet.
  • En una cassola amb una miqueta d’oli salta el rellom de porc picat amb l’all picat. Quan agafe color, afig-hi el sèsam anterior i mescla-ho bé.
  • Ara repartix els noodles, que ja estaran ablanits, en diferents bols. Posa-hi espinacs i carn. Afig-hi el caldo, bullit prèviament, i finalment la ceba tendra en juliana i el coriandre. Servix-ho calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
44.1 g

Grases21.6 g

Kcal508

Proteïnes31.9 g