Sopa de noodles i rellom de porc
Ingredients per a 4 comensals
- 400 g de rellomello de porc
- 20 g de sèsam
- 1 dent de all
- 100 g de espinacs frescos
- 1000 ml de caldo de verdures casolà
- 30 g de ceba
- 240 g de noodles fins
- 1 g de coriandre fresc
- 40 g de oli d'oliva
- 1 g de pasta de vitet
- sal grossa
- pebre negre
La preparació
- Posa els fideus en remull en aigua calenta i pica les llavors de sèsam, la sal grossa, el pebre negre i la pasta de vitet.
- En una cassola amb una miqueta d’oli salta el rellom de porc picat amb l’all picat. Quan agafe color, afig-hi el sèsam anterior i mescla-ho bé.
- Ara repartix els noodles, que ja estaran ablanits, en diferents bols. Posa-hi espinacs i carn. Afig-hi el caldo, bullit prèviament, i finalment la ceba tendra en juliana i el coriandre. Servix-ho calent.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni44.1 g
Grases21.6 g
Kcal508
Proteïnes31.9 g