Rellom de porc amb salsa de foie

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de rellomello de porc
  • 100 g de foie
  • 120 g de ceba
  • 150 ml de caldo d'aviram
  • 80 ml de nata
  • 50 ml de vi Pedro Ximénez

La preparació

  • En una paella, calfa a foc lent una ceba molt picada fins que comence a agafar color. Llavors afig-hi els trossos de foie i remena-ho a poc a poc fins que comencen a desfer-se. Quan comença a fondre’s el foie, afig-hi el vi Pedro Ximénez i apuja el foc perquè l’alcohol s’evapore. Un minut després, abaixa el foc a la meitat, incorpora-hi el caldo d’aviram i deixa que es coga durant cinc minuts.
  • Per a lligar la salsa, afig-hi la nata i deixa que s’integre tot durant un altre parell de minuts, triturant-ho tot seguidament en la batedora. Perquè recupere el color natural, retorna la salsa a la paella i dóna-li un altre bull. A més, així es reduïx i s’espessix una miqueta.
  • Finalment, torra la carn a la planxa: en este cas, talla uns medallons de rellom ibèric i després de salpebrar-los i daurar-los, servix-los sobre un llit de salsa de foie, posant la resta de la salsa a banda en una salsera o plata auxiliar.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
4.4 g

Grases22.9 g

Kcal388

Proteïnes37.3 g