Corder guisat amb cigrons

Ingredients per a 4 comensals

  • 800 g de corder tallat en trossos
  • 240 g de cigrons
  • 250 ml de vi blanc
  • 40 g de oli d'oliva
  • 2 dent de all
  • 150 g de ceba
  • 1 fulla de llorer
  • 2 g de pebre roig
  • 400 g de tomaques, pelades i sense llavors, picades
  • 800 g de creïlla
  • 5 fulla de herba-sana
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Cou els cigrons, posats en remull prèviament. Talla el corder en trossos i condimenta’ls amb herba-sana, sal, pebre i vi; deixa-ho marinar durant 2 hores.
  • Prepara un sofregit amb l’oli, els alls, la ceba picada, el llorer i el pebre roig, afegint-hi posteriorment la tomaca, el corder, la marinada i una miqueta d’aigua. Deixa-ho coure.
  • Deu minuts abans del final de la cocció, tira-hi una branqueta d’herba-sana, les creïlles tallades en daus, els cigrons cuits i una miqueta de l’aigua de cocció. Servix-ho ben calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
56.8 g

Grases37.7 g

Kcal798

Proteïnes41 g